Covid19 made me do it!

Från Tyska torget till film  

Norrköpings ungdomscirkus har varje år en förställning på Tyska Torget, med massor av besökare. Tyvärr har pandemin gjort att vi tvingats ställa in tältföreställningarna både år 2020 och 2021. Föreningen har dock kämpat för att kunna hålla våra artisters motivation och cirkusglädje uppe och har gjort allt för att kunna erbjuda ett alternativ till tältföreställningen, där artisterna ändå gavs möjlighet att visa upp vad de tränat på under året. Lösningen blev att varje grupps nummer fick filmas för sig och sättas ihop till en föreställning. Fyra av våra ungdomstränare fick uppdraget att agera regissörer och ta fram ett gemensamt tema för årets "föreställning". Gruppernas tränare fick sedan ta fram nummer utifrån ett givet tema – nummer helt utan kroppskontakt och där alla gällande restriktioner följdes.   

Vi är otroligt stolta över denna film, eftersom vi vet hur mycket arbete som ligger bakom. Engagerade artister och föräldrar har ständigt samlat nya krafter, orkat tänka om och hitta lösningar på uppkomna problem. Ett särskilt tack riktar vi till föreningens Produktionsgrupp och till regissörerna Tove Luppi Holm, Agnes Riedel, Iisa Orraryd och Alva Fyrk, som förutom att ta fram en story och filma numren, även har ordnat med kostymer och rekvisita. 

Vi hoppas verkligen att nästa år blir ett vanligt år och att vi tillsammans får avnjuta en magnifik föreställning i vårt tält på Tyska torget i maj 2022. För vi på Norrköpings ungdomscirkus säger aldrig Farväl, utan På återseende!  

Styrelsen

Ni kan självklart SWISCHA (1233893559) valfritt bidrag för att visa ert stöd. 

DEL 1

DEL 4

DEL 2

DEL 5

DEL 3

DEL 6

Swisha gärna ett bidrag till oss

qr.png