Turné 2019

 

Även i år far vi på turné. Vecka 29 åker vi till Västervik Resort.

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 31 Maj
SISTA BETALNINGSDAG: 19 Juni

 

Campingkostnad för hela veckan (14-20 juli) är 1600 kr per husvagn, husbil eller tält. De som stannar kortare tid betalar in 320 kr per natt. Ni som föredrar boende utanför vår avsatta plats på campingen betalar inget till campingen via NUC.

Bankgiro: 5317-6897, märk inbetalning med "Västervik, familjenamn"

 

 Lämplig ankomsttid på söndagen 14 juli är kl 10.00 för att vi ska komma igång i tid med tältbyggandes.

Turnén är till för alla cirkusfamiljer och det brukar vara en fantastisk vecka då vi umgås och får möjlighet att uppleva både cirkus och sommarledighet på samma gång.

Vi bor normalt utanför campingen på en stor gräsplätt bredvid vårt cirkustält. Det är inte helt säkert att vi kan ha alla bilar i direkt anslutning till boendet. Campingens infartsväg går precis i anslutning till cirkustältet, ingen kan missa oss.

Alla familjer måste ha/lösa campingkort och det betalas av var och en. Enklast är att ni beställer ett campingkort på www.scr.se. Vi får fritt inträde vid ett tillfälle till campingens fina poolområde med rutschkanor och annat skoj samt en fri äventyrsgolf/person.

Som de flesta av er vet består cirkustältbyggandet av en hel del väntetid, när nån annan måste göra nåt man själv inte kan. Och saker och ting måste göras i rätt ordning. Vi är därför tacksamma om alla fixar med sitt eget boende med hänsyn till det stora tältbygget. Det vill säga vi hjälper till när det finns saker att göra och fixar med vårt eget när vi ändå måste vänta.

Så här går tältresningen till i grova drag: Starka personer behövs för att slå ner alla spett. Master reses och kupolen vinschas upp. När taket är på plats finns massor att göra för ALLA; gradängerna byggs, teknikhyllan byggs, orkesterläktaren byggs rundseglen (tältsidorna) sätts upp, ryttargång och entrégång sätts upp när utsidan är gjord ska trappor, draperier, manegen , cykelgolvet och all teknik fixas på insidan. Även kafétältet ska resas.

Vi brukar be några halvstora barn hjälpa till att ta hand om och leka med de mindre barnen, så att så många som möjligt av föräldrarna kan vara med vid tältbygget. De minsta barnen kan tyvärr inte vara med, då det är för stora risker att de gör sej illa. Dessutom är det ju bra av flera skäl att stora och små leker tillsammans.

Det är en väldigt stor camping, så ett tips är att försöka få med sej en cykel! Då tar man sej lätt runt campingen och till affären. Se mer om vad som finns på campingen på: https://www.vastervikresort.se

Välkomna!

Anmälningsformulär

Norrköpings Ungdomscirkus

Ingelstagatan 1

602 41 Norrköping

Organisationsnummer: 82 50 02-1295

Bankgiro: 5317-6897

Swish: 123 389 3559

Norrköpings Ungdomscirkus sponsras av:

LF_Logo_Ostgota_Hoger_RGB.png

Bokningar: se "Skräddarsydda uppträdanden" och kontakta marknad@nuc.nu. Ange telefonnummer så ringer vi upp.

Allmänna frågor: ordforande@nuc.nu

Ekonomi: kassor@nuc.nu

 

Medlemsfrågor: se "Bli medlem." I övrigt, kontakta anmalan@nuc.nu

Illustratör: Lovisa Lesse 

Fotograf: Mattias Åström 

Hemsida: Mattias Åström

  • NUC_faceb
  • NUC_insta
  • NUC_utube

Verksamheten genomförs med uppdragsbidrag från:

nkpg.jpg