top of page

Aktuella föreställningar

Tyska torget 2024

Välkommen ner i Underlandet! ​Årets stora föreställning från Norrköpings Ungdomscirkus är baserad på Lewis Carrolls klassiker Alice i Underlandet.
Följ med på en magisk resa ner i kaninhålet – till en värld där allt är möjligt och ingenting är som det verkar. Med Alice som ledsagare får du möta Hattmakaren, den mystiska Cheshire-katten och den läskiga Hjärter Dam. Och förstås uppleva en rad hisnande cirkuskonster – akrobatik, mänskliga pyramider, enhjuling, jonglering, luftakrobatik och mycket mer. En nyskapande, unik och cool föreställning för hela familjen!
Alice i Underlandet spelas på Tyska torget i Norrköping 24 maj till 2 juni.

Läs mer och reservera biljetter här.

Förra årets föreställning Sagor från Asgård tog oss med på en resa i den fornnordiska mytologin. Publiken fick följa med på en berättelse från skapelsen till världens undergång. Däremellan bjöd vi på volter, enhjuling, mänskliga pyramider, klot, jonglering, luftakrobatik och lindans med dramaturgi i nycirkusanda.

Cirkuskvinnan

I mars 2024 spelade vi Cirkuskvinnan - en föreställning som speglar cirkuskvinnans historia. Den gavs på Teater Bråddgatan 34 i Norrköping, av och med artister från Norrköpings ungdomscirkus.

Fjärilar i magen

Samma dag spelade vi också Fjärilar i magen, i en fullsatt Teater Bråddgatan 34. Cirkusföreställningen handlar om att bli tonåring, och är skapad och framförd av artister från Norrköpings ungdomscirkus.

bottom of page